worklifepartners.dk

Hvilke Uddannelser Giver Mindst I Løn?

Skrevet d. 21. January 2020

Vi har tidligere skrevet en artikel om de uddannelser, der giver mest i løn. Nu vender vi så bøtten om og finder de uddannelser, hvor man gennemsnitligt vil komme til at tjene mindst. Det er altså ikke lønnen, man skal vælge disse uddannelser på, men derimod at man brænder for faget og jobbet.

Det er meget rart at vide, at man ikke ligefrem skal forvente at blive millioner pga sit job, hvis man vælge disse uddannelser.

Liste: De ti dårligst betalte uddannelser

1: Musikterapi

-Efter 10 år vil du gennemsnitligt tjene 26.400 kroner om måneden

2. Teater- og performancestudier

-Efter 10 år vil du gennemsnitligt tjene 27.600 kroner om måneden

3. Diadaktik

-Efter 10 år vil du gennemsnitligt tjene 30.100 kroner om måneden

4. Dramaturgi

-Efter 10 år vil du gennemsnitligt tjene 30.300 kroner om måneden

5. Polsk sprog og kultur

-Efter 10 år vil du gennemsnitligt tjene 30.500 kroner om måneden

6. Russisk sprog og kultur

-Efter 10 år vil du gennemsnitligt tjene 30.500 kroner om måneden

7. Græsk middelalderfilologi

-Efter 10 år vil du gennemsnitligt tjene 30.500 kroner om måneden

8. Kunsthistorie

-Efter 10 år vil du gennemsnitligt tjene 30.700 kroner om måneden

9. Middelalder- og renæssancearkæologi

-Efter 10 år vil du gennemsnitligt tjene 30.700 kroner om måneden

10. Ægyptologi

-Efter 10 år vil du gennemsnitligt tjene 31.500 kroner om måneden

Listen viser et tydeligt sprog, nemlig at humanisterne inden for specifikke områder tjener meget lidt, sammenlignet med så mange andre uddannelser. Man skal altså ikke kigge på sit bidrag til fællesskabet i forhold til kroner og øre, hvis man tager denne slags uddannelse, men derimod på sit bidrag i form af kultur og uddannelse.

Tak til Liams
Tak til Liams, der har gjort denne artikel mulig. Liams.dk sælger en lang række produkter til børn, blandt andet Koziol Kuppel

Næste indlæg
Feriepenge er jo heldigvis noget, vi alle optjener igennem vores liv, når vi arbejder eller leder efter arbejde igennem jobcenteret. Dog skal vi selv ansøge om dem, eller i hvert fald de fleste af os. Dette gør du inde …
Der er mange måder at få succes på. Især fordi, at der er mange måder at definere succes på. Det kan både være professionelt, personligt, som organisation, med en partner eller noget helt andet. Uanset hvad, så kan du br…
Langt de fleste personer på arbejdsmarkedet vil rigtig gerne forfremmes. Dette betyder som oftest spændende arbejdsopgaver, personlig udvikling, mere i løn og mere ansvar, bare for at nævne et par ting. Problemet er selv…
Den bedste arbejdstelefon afhænger meget af den enkeltes profession og daglige opgaver. For en almindelig kontorarbejder vil det være stort set ligegyldigt, hvilken telefon man vælger. Der vil en ganske almindelig Iphone…
Det er endnu ikke afgjort, hvilken arbejdsplads, der er den bedste i 2020. Dette skyldes naturligvis, at 2020 langt fra er ovre, hvorfor “konkurrencen” stadig er i gang. Dog kan vi uden problemer kigge på, hvilken arbejd…
Har du taget en erhvervsuddannelse eller har du været til jobsamtale i en større virksomhed? Så har du højst sandsynlig stiftet bekendtskab med en personlighedstest. En af de mest kendte er DISC. Man kan sige mange ting…
Konsulenter er et vidt begreb, som bruges flittigt i erhvervslivet. Er du i tvivl om, hvad det egentlig betyder? Der er nemlig mange forskellige former for konsulent job. Vi uddyber, hvad en konsulent er. Hvad er en kon…